Annons

Det var inte många eftermiddagsflanörer som igår eftermiddag noterade vilka som satt och åt pizza och hade en trevlig stund på Östermalmspizzerian Ciao Ciao Grande helt inkognito. Men Häntbloggen kunde inte undgå att se att det var lilla sötnosen Estelle och pappa prins Daniel som unnade sig en pappa/dotter-stund utan mamma Victoria vid halv fem-tiden.

Det hela såg mycket avslappnat ut och det såg ut som om Estelle hade en kompis med sig. Kanske från sitt dagis i Djursholm där hon tillbringar sina prinsessdagar.

Prinsessan Estelle och pappa Daniel hade en mysig dag på stan. Foto: Häntbloggen

Prinsessan Estelle och pappa Daniel hade en mysig dag på stan. Foto: Häntbloggen

Att pizza är en av Daniels favoriträtter är tydligt eftersom den lokala pizzerian i Ockelbo, Pizzeria Atalanta, stoltserar med både en pizza ”Victoria” och pizza ”Daniel”. Den sistnämnda innehåller bland annat oxfilé och bearnaisesås och den vi hittar på Ciao Ciaos meny som överensstämmer är Alpek för 145 kronor, döpt efter ägarfamiljen Alpek.

ddd

Ciao Ciao Grande på Östermalm.

Ciao Ciao Grande är en pizzeria i en kedja av krogar som ligger på olika platser i Stockholm. De har lite finare pizzor, de är lite dyrare men med bra råvaror och på vissa ställen stoltserar de med riktig vedugn. Dock inte på den här. Den ligger på Artillerigatan, precis vägg i vägg med pampiga Hedvig Eleonora kyrka vid Östermalmstorg och ett kvarter från Hovstallet där Madeleine och Chris huserar när de är i Stockholm.

Kanske är det de som tipsat om de frasiga pizzornas förträfflighet?

Glöm inte att följa Häntbloggen på Instagram!

Läs mer:

Bildbeviset: Här lånar prinsessan Sofia svägerskan Victorias gamla gravidklänning

Nya gravidbilden på Sofia får alla att undra – är det verkligen en månad kvar?

Unika uppgifter: Sofia och Carl Philip har köpt rosa babykläder på NK